Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Schwarzwaldin triflet

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Gluteeniton suklaakakkupohja, valkosuklaamousse ja kirsikat ovat vastustamaton yhdistelmä.

6.7.2017
Reseptin ainekset
12 annosta
Browniepohja
200 g
tummaa suklaata
200 g
voita
2 dl
sokeria
3 kpl
munaa
2 dl
hasselpähkinärouhetta
2 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaaleaa, Sunnuntai)
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
Valkosuklaamousse
3 dl
vispikermaa
200 g
valkosuklaata
Lisäksi
1/2 l
kirsikoita
Koristeeksi
100 g
hasselpähkinöitä (rouhittuna)
50 g
valkosuklaata (lastuina)
1/2 l
tuoreita kirsikoita

Sulata suklaa ja voi mikrossa. Käytä niin tilavaa kulhoa, että voit sekoittaa siinä taikinan kaikki ainekset. Käytä alhaista tehoa, sekoita välillä.

Lisää sokeri ja anna jäähtyä. Vatkaa joukkoon munat. Yhdistä loput aineet ja lisää taikinaan. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Brownie saa jäädä kostean tahmeaksi. Jäähdytä hyvin.

Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila sivuun ja lisää paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä seos jääkaappikylmäksi. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.

Halkaise kirsikat ja poista kivet. Paina brownielevystä lasilla tarjoiluastian pohjan kokoisia ympyröitä.

Kokoa kakut laseihin. Nosta browniepala lasin pohjalle.

Lusikoi päälle kirsikoita ja valkosuklaamoussea.

Nosta päälle toinen kakkupala ja vielä pieni lusikallinen täytettä. Koristele rouhituilla hasselpähkinöillä, valkosuklaalla ja tuoreilla kirsikoilla.

Voit tehdä suklaakakkupohjan jo tarjoilua edeltävänä päivänä ja säilyttää hyvin peitettynä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt