


Schwarzwaldin triflet
Gluteeniton suklaakakkupohja, valkosuklaamousse ja kirsikat ovat vastustamaton yhdistelmä.
Sulata suklaa ja voi mikrossa. Käytä niin tilavaa kulhoa, että voit sekoittaa siinä taikinan kaikki ainekset. Käytä alhaista tehoa, sekoita välillä.
Lisää sokeri ja anna jäähtyä. Vatkaa joukkoon munat. Yhdistä loput aineet ja lisää taikinaan. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Brownie saa jäädä kostean tahmeaksi. Jäähdytä hyvin.
Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila sivuun ja lisää paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä seos jääkaappikylmäksi. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
Halkaise kirsikat ja poista kivet. Paina brownielevystä lasilla tarjoiluastian pohjan kokoisia ympyröitä.
Kokoa kakut laseihin. Nosta browniepala lasin pohjalle.
Lusikoi päälle kirsikoita ja valkosuklaamoussea.
Nosta päälle toinen kakkupala ja vielä pieni lusikallinen täytettä. Koristele rouhituilla hasselpähkinöillä, valkosuklaalla ja tuoreilla kirsikoilla.
Voit tehdä suklaakakkupohjan jo tarjoilua edeltävänä päivänä ja säilyttää hyvin peitettynä.